Ocomes

Symptomer og diagnose

Sannheten om triglyserider

Triglyserider er den vanligste typen av fett i kroppen din. Hvis du har hatt blod testet for kolesterol, du bør også ha din triglyserid poengsum. Finn ut hva din triglyserid poengsum avslører om din helse ›

8 enkle måter å legge til bevegelse på dagen

Sitter du ned akkurat nå? Hvis så, kan du være å øke triglyserider og redusere forventet levealder.

Montering forskning viser at latskap er faktisk en av de syv dødssyndene. Spesielt, jo mer tid du tilbringer sitter på baksiden, jo høyere nivåer av triglyserider og andre risikofaktorer forbundet med hjertesykdom, diabetes, og, eh, dødelighet.

Stå opp for lavere triglyserider ›

Risikofaktorer for høye triglyserider

Mange faktorer øker risikoen for å utvikle høye triglyserider. Den gode nyheten er at flere er helt eller delvis innenfor din kontroll. Ved å endre atferd, kan du være i stand til å redusere risikoen.

Fedme - betegnelsen for overflødig kroppsfett - har en stor innvirkning på triglyserider. Risikoen er spesielt høy hvis du bære ekstra pounds rundt midjen din. Å være overvektig ofte går hånd i hånd med mangel på mosjon. Men uansett vekt, fysisk inaktivitet øker også sjansen for et triglyserid problem.

Overdreven alkohol - mer enn to drinker per dag for menn eller en drink for kvinner - er knyttet til høye triglyserider i tillegg. Andre livsstilsfaktorer som kan spille en del inkluderer sigarettrøyking og, i noen mennesker, en høy-karbohydrat diett.

Det er to flere risikofaktorer du trenger å vite ›