Ocomes

Hvorfor fitness saker

Hvorfor fitness virkelig betyr noe?

Sjansen er at du har hørt om fordelene ved trening. Kanskje du ikke er klar, men om hvor viktig en aktiv livsstil er for helsen din. Lær mer ›

Komme tilbake på trening vogn

For mange av oss, får regelmessig mosjon er utfordrende nok. Men det kan bli enda tøffere når du har tatt av en måned eller mer.

"Når du ikke har trent på en stund, mister du de fysiske fordelene du har bygget opp, så det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne," sier Beth Leermakers, Ph.D., en sertifisert livsstil rådgiveren på LEARN Institutt for Lifestyle Management i Dallas. "Og psykologisk, kan du miste momentum, noe som gjør starte enda mer skremmende."

Likevel, for generelle helsemessige fordeler, er det viktig å komme tilbake i spillet. Minst gå i 20 til 30 minutter de fleste dagene i uken, og gjøre enda mer hvis du ønsker å gå ned i vekt eller komme i toppform.

Dr. Leermakers tilbyr følgende forslag for å komme tilbake på sporet.

Følg disse ytterligere skritt for å gjøre trening til en vane ›

Håndtere stress med trening

Stress kan gjøre at du føler deg tappet, engstelig, deprimert. Og mens det er flere måter å håndtere løpsk stress, er ikke så behagelig og effektiv som en regelmessig mosjon rutine.

"Tallrike studier har vist trening gir gode avstressende fordeler," sier Cedric Bryant, administrerende treningsfysiolog for European Council on Exercise (ACE). "Og la oss innse det, vi alle kan gjøre med mindre stress i våre liv."

Lær mer ›

Ta treningen utendørs

Idrett kan spilles i en organisert setting, på skolen, i gata, eller i bakgården. A barnetrygd fra å spille sport, men siden kroppene deres er fortsatt voksende noen sikkerhetsmessige forholdsregler anbefales. Sports sikkerhet for barna ›

Motivasjon must leser

Dersom holde en fabelaktig kroppsbygning er ikke nok til å holde deg motivert, vurdere de psykiske fordelene ved trening. Det kan hjelpe deg å sove bedre, øke energinivået ditt;. Selv lette noen kroniske smerter Gå din vei til bedre helse ›