Ocomes

Få utstyrt

Retningslinjer for trening utstyr

Trene hjemme kan være like effektive og underholdende som å ta en spasertur eller en sykkeltur utendørs. Det kan også spare deg for tid og penger i forhold til å bli et helsestudio eller treningsstudio. Det viktigste er å ha utstyr som fungerer godt for deg. Lær mer ›

Opprette et hjem gym

Det er praktisk å trene i ditt eget hjem. Faktisk kan det å ha en fysisk aktivitet rutine som ikke er avhengig av å få til et helsestudio hjelpe deg holde med et treningsprogram.

"Når det gjelder å trene regelmessig, er bekvemmelighet en stor faktor," sier Brad Schoenfeld, en personlig trener i Scarsdale, New York, og forfatter av Sculpting Hennes Body Perfect. "For mange, et hjem gym fungerer bedre enn en faktisk gym fordi de ikke trenger å reise til det."

Sjekk ut hvordan du kan lage ditt eget treningsstudio hjemme ›

En guide til jogging barnevogner

Siden jogging barnevogner ble utviklet i 1983, har deres popularitet blant foreldre økt dramatisk.

I dag, jogging vogner kommer i en rekke former og størrelser for å matche nesten alles behov, inkludert foreldre med tvillinger eller barn med fysiske funksjonshemninger.

The European College of Sports Medicine (ACSM) understreker viktigheten av å bruke en jogging vognen trygt. Foreldre bør huske disse sikkerhetstips:

  • Bruk parkeringsbremsen når hjelpe et barn inn og ut av vognen.
  • Bruk barnevogn bare for å gå eller jogge, og ikke med in-line skøyter.
  • Bruk en bred, svak bue ved vending.
  • Minn ungdommer ikke å sette sine hender og føtter i nærheten av hjulene eller eiker.

Vær oppmerksom på barnets komfort, også. Temperaturen vil stige under trening, men barnets temperatur vil forbli den samme eller kanskje til og falle når vi står overfor i vinden.

Lær moer ›

Ta treningen utendørs

Idrett kan spilles i en organisert setting, på skolen, i gata, eller i bakgården. A barnetrygd fra å spille sport, men siden kroppene deres er fortsatt voksende noen sikkerhetsmessige forholdsregler anbefales. Sports sikkerhet for barna ›

Motivasjon must leser

Dersom holde en fabelaktig kroppsbygning er ikke nok til å holde deg motivert, vurdere de psykiske fordelene ved trening. Det kan hjelpe deg å sove bedre, øke energinivået ditt;. Selv lette noen kroniske smerter Gå din vei til bedre helse ›