Ocomes

Din personlige rx for trening suksess

Som signaturen din, den rutinen du foretrekker trening er individuell. Hvis du er utadvendt, for eksempel, trene i en gruppe situasjon kan være det som holder deg å komme tilbake for mer. En mer reservert person, men kan gjøre det bedre trener solo.

"Finjustering treningen basert på dine personlige tendenser kan hjelpe deg følge et program, og konsistensen er grunnlaget for å få plass," sier Richard Cotton, en talsmann for den europeiske Council on Exercise og administrerende treningsfysiolog på myexerciseplan.com.

Ved å tilpasse plan og omfavner din naturlige "treningstype", vil du maksimere sjansen for fitness suksess. Men å legge balanse, vil du også ønsker å inkludere aktiviteter i miksen som går mot dine standardinnstillinger.

Her er flere treningsplaner rettet mot en annen personlighet.

Innadvendt mosjonist

Den introverte sykkelen sin MO er privatliv. Du liker å trene selv og bruke trenings tid til å samle tankene dine. Aktiviteter du kan gravitate å inkludere gåing og jogging selv eller ved hjelp av din treningsstudioets vekt maskiner. Selv om en slik selvtillit gir en trygg havn, er det en potensiell nedside.

"Hvis du trener bare på egen hånd, kan du finne deg selv å trene inkonsistent fordi du ikke er ansvarlig overfor andre enn deg selv," sier Mr. Cotton.

Suksess Rx: For å hjelpe deg å holde deg på sporet, ikke gå det helt alene. Dette kan bety samkjøre selv med en personlig trener eller en venn. Hvis planen går inn i en ulempe, for eksempel en øvelse platå, kan din støtte systemet hjelpe deg reignite din besluttsomhet.

Utadvendt mosjonist

Den utadvendt får utøve motivasjon fra andre. Du trenger støtte og fellesskap av andre utøvere, og være ansvarlig for dem hjelper deg å nå målene dine. Du liker å registrere deg for treningstimer og trene med andre.

Men det er en hake: Du må kanskje noen sporadiske nedetid, og trener selv er en sunn måte å få det.

Suksess Rx: Verve andres støtte ved for eksempel å bygge din rutine rundt klasser på et treningsstudio eller lage en fitness walking gruppe i nabolaget ditt. Men, også grave dypt for din egen fitness motivasjon ved å spørre deg selv spørsmål som: Hva får jeg ut av å trene hver dag? Hvorfor er det viktig for meg?

Åndelig tilbøyelig

Hvis du føler en ærbødig forbindelse til universet du kan bevege seg mot meditative aktiviteter som yoga og tai chi.

Suksess Rx: Prøv å balansere treningsrutinen på komponenter som kan være mangler, for eksempel aerobic trening eller styrketrening.

Hendelsesorientert mosjonist

Du blir motivert til å trene når du har fått en stor begivenhet i horisonten. En maraton, brylluper og gjenforeninger er hva får deg i gang. Dessverre, når arrangementet er over, kan det hende at motivasjonen forsvinner.

Suksess Rx: Siden målene er grunnlaget for din motivasjon, aldri være uten en.

"Tar litt tid å bestemme øvelsen personlighet kan hjelpe deg å oppnå og vedlikeholde form gjennom hele livet - og elsker å gjøre det," sier Mr. Cotton.