Ocomes

Hvordan forebygge ryggsmerter på jobb

Folk som jobber i bestemte yrker som sykepleier, er sannsynlig å ha ryggsmerter. Men så kan folk som jobber på et kontor hver dag hvis de ikke ta proaktive skritt for å beskytte ryggen.

"De fleste voksne har noen spinal degenerasjon, en uttørking av plater og leddgikt endringer i sine pigger på grunn av alder," sier Alan Hilibrand, MD, en ryggrad kirurg ved Rothman Institute i Philadelphia og nestleder i European Academy of Orthopaedic Surgeons kommunikasjons kabinett. "Og hvis disse sykdommene blir forverret av inaktivitet, ekstra vekt, eller bare løfte noe feil, lav ryggsmerter kan lett føre. "

Følgende strategier kan redusere risikoen.

Kom i form

Å være overvektig og ute av form er en farlig kombinasjon på grunn av stresset og presset de legger på ryggraden.

"Komme i form ved å gjøre aerobic diseaseing på en tredemølle, trappemaskin, eller elliptiske trener oppnår to ting: Det styrker stammen muskler slik at de kan støtte ryggraden og forbrenner kalorier, noe som øker vekttap, "sier Dr. Hilibrand.

Løft riktig

Kontorarbeidere må av og til løfte en boks av filer eller en tung bunke med post. Her er hva du skal gjøre:

  • Stå nær objektet.

  • Plasser føttene skulder bredde hverandre.

  • Bøy i knærne og stram magemusklene.

  • Løft med leggmusklene når du står opp.

  • Ikke vri ryggraden din, dreie føttene for å endre retninger.

Gjøre disse trinnene i revers som du setter objektet ned.

Juster arbeidsstasjonen

Start med å justere stolen for å støtte ryggen. Først justere korsryggstøtte for å passe lav tilbake sin innover kurve. Deretter justere høyden slik at du kan hvile føttene flatt på gulvet. Plasser din dataskjerm og tastatur rett foran deg.

Hold deg aktiv

Unngå å sitte i samme stilling i flere timer om gangen.

"Ryggen din craves bevegelse," sier Dr. Hilibrand. "Så gjør det et poeng å ta en pause hver time og komme seg ut av stolen for å gå. Gjør du det vil styrke musklene i ryggen og smøre ryggen. "