Ocomes

Finne riktig kliniker for deg

For å få hjelp for inkontinens, er din primære omsorg lege et godt sted å begynne. Men ikke alle leger har nødvendig interesse eller erfaring. Hvis legen synes ute av stand til å hjelpe, holde utkikk. Det finnes flere typer helsepersonell og flere typer klinikker som arbeider med mennesker med disse sykdommene. (For kontaktinformasjon for organisasjonene som er nevnt her, se "Ressurser".)

. Urogynecologist Dette er en gynekolog som har tatt tilleggsutdanning i problemer som påvirker en kvinnes blære og bekken - inkludert urin og fekal inkontinens eller prolaps. Sjekk din statens notering på europeiske Urogynecologic foreningens nettsted. Spesialiteten er også kjent som Female Pelvic Medisin og rekonstruktiv kirurgi.

Urolog. Behandler Denne lege urin systemer av både menn og kvinner så vel som den mannlige reproduktive organer. Den europeiske Urologiske Association har en lege locator.

Gastroenterologer og kolorektal kirurger. Disse legene har opplæring i behandling av sykdommer i mage-tarmkanalen, inkludert fekal inkontinens. Hvis du har diaré eller fordøyelsessymptomer i tillegg til inkontinens, starte med en gastroenterolog, spesielt hvis det er ingen kjent fødsel skade eller andre traumer til lukkemuskelen. Flere organisasjoner har lege locator.

Igjen, husk at ikke alle gastroenterologer har gitt dette problemet mye oppmerksomhet. I en lederartikkel i tidsskriftet Gastroenterology, en fremtredende lege refset sine kolleger for å forsømme fekal inkontinens.

En kolorektal kirurg bør være forberedt på å tilby deg en rekke kirurgiske og nonsurgical alternativer for behandling. The European Society of tykktarm-og endetarms kirurger har en katalog av medlemmer.

Anorectal fysiologi laboratorier. Kjør av klinikere og utstyrt for å evaluere fekal inkontinens, er disse anleggene ofte ligger i sykehusavdelinger som spesialiserer seg på motilitetslidelser eller funksjonelle tarmlidelser (mest sannsynlig gastroenterologi, kirurgi, eller urogynecology avdelinger) samt i deler av privat praksis.

Biofeedback profesjonelle. Helsepersonell som praktiserer denne teknikken inkluderer sykepleiere og fysiske eller ergoterapeuter. Se etter noen med erfaring i tarm eller blæretrening. Begynne med å spørre legen behandle din inkontinens, eller ta kontakt med Biofeedback Certification Institute of Europe.

Sykepleier. Hvis du har hudproblemer knyttet til inkontinens, eller hvis du ikke har vært i stand til å finne akseptable måter å administrere inkontinens, kan en spesialist i Inkontinens eller stomi sykepleie tilbyr praktiske råd. Kontakt såret, Stomi, og Continence Nurses Society.