Ocomes

Bipolar lidelse behandling

Behandling av bipolar lidelse

Mennesker med en depressiv lidelse kan ikke bare "ta seg sammen" og bli bedre. Behandlingen er ofte nødvendig, og mange ganger avgjørende for utvinning. Lær mer om behandling av bipolar lidelse ›

For voksne: ta vare med antidepressiva

Antidepressiva er en viktig del av behandlingen for depresjon. Med hjelp av antidepressiva, foreskrevet alene eller sammen med psykoterapi eller rådgivning, det store flertallet av voksne som lider med depresjon bedre, ifølge US Food and Drug Administration (FDA) og National Institute on Mental Health (NIMH).

Depresjon er en kompleks hjerne lidelse som påvirker hvor godt nerveceller i visse deler av hjernen fungerer. Antidepressiva forbedre måten noen av disse hjerneceller arbeide og endre aktiviteten av visse kjemikalier i hjernen som kalles nevrotransmittere. Antidepressiva er kraftige medisiner som påvirker folk mentalt, følelsesmessig og fysisk, og må tas med forsiktighet for å øke sine fordeler og redusere sjansene for noen alvorlige bivirkninger.

Lær mer om antidepressiva ›

Omfattende psykiatrisk evaluering

En omfattende psykiatrisk evaluering kan være nødvendig for å diagnostisere en rekke følelsesmessige, atferdsmessige eller utviklingsforstyrrelser. En evaluering av et barn, ungdom eller voksen er gjort basert på atferd er til stede og i forhold til fysiske, genetiske, miljømessige, sosiale, kognitive (tenkning), følelsesmessige og pedagogiske komponenter som kan bli berørt som følge av atferd som presenteres.

, Er den første til å mistenke at deres kjære blir utfordret av følelser, atferd og / eller miljømessige sykdommer som forårsaker dem til å handle forstyrrende, opprørsk, eller trist mange ganger familier, ektefeller eller venner. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, problemer med relasjoner med venner og / eller familiemedlemmer, jobb, skole, sove, spise, rusmisbruk, følelsesmessige uttrykk, utvikling, mestring, oppmerksomhet og reaksjonsevne. Det er viktig for familier som mistenker et problem i en, eller flere, av disse områdene for å søke behandling så snart som mulig. Behandling for psykiske lidelser lidelser er tilgjengelig.

Lær mer om omfattende psykiatriske evalueringer ›