Ocomes

Å leve med ADHD

Den positive siden av ADHD

Du hører mye om utfordringene ved å leve med ADHD. Likevel de fordelaktige sider ved ADHD-energi, spontanitet, kreativitet, fleksibilitet, er like virkelige som de negative. Lær mer ›

4 positive foreldre tips for mammaer og pappaer med ADHD

Å være en forelder er en tøff jobb, og å være en forelder med ADHD bare legger til utfordringen. Men som enhver mor eller far vet, belønningene langt oppveier kostnadene og ha ADHD endrer ikke det. Med kreativitet og besluttsomhet, kan du finne løsninger for noen ekstra problemer ADHD kan forårsake. Og hvis du tilfeldigvis har et barn med ADHD, vil du ha en etappe opp på å vite hvordan du kan hjelpe.

Nedenfor er noen vanlige hekk-og måter å komme over dem:

Organiser daglige tidsplaner. Hvis du er som de fleste mennesker med ADHD, finner du det vanskelig nok å holde styr på dine egne planer. Holde opp med barnas timeplaner, også, som gjør det mye vanskeligere. Dag planleggere og gjøremålslister er opptatt foreldrenes beste venner. Gjør en master plan for deg selv, og lære skolealder barna til å bære sine egne dag planleggere, også.

Lær mer om adhd ›

4 tips for givende relasjoner med ADHD

Vennskap, familieforhold, og romantiske obligasjoner kan være vanskelig. I et forhold, må du være oppmerksom, forsiktig og gjennomtenkt. Men når du har ADHD, er du ofte uoppmerksom, glemsk, og impulsive. Følg disse løsningene for å hjelpe deg med å få kontakt med andre effektivt.

Sivil rx: Når du lager planer med venner eller signifikante andre, alltid bekrefte hva du har hørt. Uoppmerksomhet kan føre til at du går glipp av biter av informasjon. Si: "Vi kommer til å møte torsdag på bistro på hjørnet ved 19:00 Sa jeg det riktig?" Sett din mobiltelefon for å varsle deg før du er ment å være der.

Sivil rx: Hyperaktivitet gjør det vanskelig for deg å sitte stille. Som et resultat, kan gå på kino, konserter eller stranden ikke være riktig for deg. Vær kreativ. Kartlegg fotturer eller sykkelturer og pakke en piknik. Lage et måltid hjemme sammen. Bli med et rekreasjons idrettslag hvis dere begge er interessert. Det viktige er at du deler en opplevelse som dere begge liker.

Lær mer om å leve med adhd ›