Ocomes

Til slutt, en IC diagnose!

Hvordan det hele startet

Jeg bare gikk gjennom en av de mest frustrerende medisinske ting jeg noensinne har vært gjennom!

Jeg begynte å legge merke til disse hvite flekker i urinen min. Ikke å ha noen andre symptomer, jeg bare tenkte kanskje det var en slags kvinnelig utflod og tenkte ikke noe over det. De fortsatte å komme selv, mer og mer. Så 2 februar gikk jeg til min primærhelsetjenesten Dr. og fortalte henne at jeg var tisser ut disse tingene, og trodde de bør sjekkes. Hun sendte meg til laboratoriet for blodprøver (?) Hvorfor, jeg er ikke så sikker. Vel, den neste dagen jeg våknet opp med fryktelig tilbake flankesmerter og var våken fra 3 am på. Jeg ringte Dr og de fortalte meg å komme inn å tisse i en kopp. Jeg gjorde, og de sa at jeg hadde en dårlig Nyre infeksjon. Det startet mitt mareritt!

Flere intervensjoner og antibiotika

Fire dager inn i antibiotika jeg ringte og fortalte Dr. at de ikke jobbet, hadde jeg fortsatt fryktelig nyre smerte. Hun sendte meg for en CT scan og en IBP. Begge var negative for eventuelle problemer (steiner og lignende) Fremdeles i enorm smerte for ca en uke på det tidspunktet, sendte hun meg (etter tårer tigge om hjelp!) Til en urolog.

Den urolog sa også at jeg hadde en dårlig nyre infeksjon og trengte mer antibiotika... 3 uker igjen! Jeg med tårer i øynene sa: "Jeg tror ikke dette er en infeksjon." Han svarte selvtilfreds, "Vel, hva er da det?" Jeg kunne ha SCREAMED! Ingenting er bedre enn å få et ikke-sympatisk lege!

Tre uker etter at antibiotika, gikk jeg tilbake med de samme symptomene. Han sa: «Å, det er så fryktelig infeksjon du trenger å være på Cipro for en måned!" Jeg var SOO annoyingly frustrert, men visste ikke hva annet å gjøre. Enhver annen spesialist ville ha tatt over en måned for meg å komme inn i og med smerter og søvnløse netter, var mine hender bundet.

Neste kom sykehus

En uke inn i Cipro, kaller han og forteller meg at en urin kultur kom tilbake og at jeg hadde noen sjeldne typen infeksjon som ikke kan behandles med antibiotika. Han bestilte 14 dager etter IV-antibiotika. Jeg fikk et bilde linje inn i armen min og det jeg var på sykehuset hver dag i 14 dager! Jeg var håp om at kanskje han gjorde faktisk finne ut av det. Den siste dagen om min IV behandling 29. mars, ringte jeg min Dr kontor i tårer og sa at jeg fortsatt hadde smerter.

De beordret meg til å bli tatt inn på sykehuset. De første dagene jeg var der de var sikker bundet og fast bestemt på å bli kvitt denne "infeksjonen." Jeg var på to antibiotika gangen døgnet rundt.

Diagnose ved siste

3. mandag april var min dag oppgjørets time! Legen gjorde en Cystoskopi. Og det var det, en stygg sak av IC! Etter nesten syv uker siden mitt opprinnelige avtale og 7 antibiotika senere!

Fordi jeg ikke har de vanlige symptomene, en infeksjon var alt som var fornuftig for legene. De sa de flekker i urinen min var faktisk biter av min blæren fôr. Jeg fant senere ut at ingen av mine leger faktisk testet flekker i urinen min. Hvis de hadde, ville de ha blitt pekt i riktig retning.

Jeg er fortsatt å ha fryktelig vondt, og håper å snart finne en mer kunnskapsrik lege i mitt område. Minst nå kan jeg sove om natten vet jeg har en diagnose!

Jeg er veldig takknemlig for å kunne lese andre historier, og jeg er veldig takknemlig for å ha min mann og familie for å ha støttet meg i min ildprøve! Jeg er 26 og fortsatt prøver å ha en god holdning som jeg kan komme over dette!

Red.anm: Denne historien ble opprinnelig publisert på Ic-nettverket.