Ocomes

Interstitiell cystitt behandling

Behandlingstilbud for IC

Hva bringer lindring til én person kan ikke fungere for en annen. Noen ganger tar det en rekke prøver før du og legen din finne riktig behandling. Her er noen behandlinger som har hjulpet folk med IC ›

Når smertene blusser opp

Når interstitiell cystitt (IC) blusser opp, det er ikke noe du vil ha mer enn for det å putre ned. Mellom smerte og de økte turer til toalettet, kan flares alvorlig forstyrre livet ditt. Les videre for å lære mer om hva som forårsaker disse symptomene og hvordan du kan gå tilbake til livet som vanlig.

Noen ganger, til tross for din beste innsats for å holde symptomene i sjakk, kan du oppleve en fakkel. Mange kvinner med IC opplever at symptomene blir verre i løpet av sin periode, muligens på grunn av hormonelle svingninger.

Finn ut hva som kan forårsake en blusse opp og hvordan å håndtere smerte ›

Behandling av interstitiell cystitt: spesielle behandlingsformer og kirurgi

Mange forskjellige typer behandling er tilgjengelig for å hjelpe administrere IC symptomer og lindre smerte. Noen kan fungere godt for en person og ikke for annet, så flere typer behandling kan forsøkes før du og legen din bestemme den planen som er best for deg.

Biofeedback er en smertefri teknikk som kan hjelpe deg å lære å kontrollere bevegelsen av dine blæren muskler. Under biofeedback, er sensorer plassert på magen. Sensorene konvertere signalene avgis av musklene i linjer på en dataskjerm.

Få høydepunktene på alternative behandlinger og kirurgi for ic ›