Ocomes

Å leve godt med IC

10 tips for å leve godt med IC

Du er din egen beste allierte når du har interstitiell cystitt. Noen viktige endringer i livsstil kan redusere symptomene og forhindre bluss-ups. Få tips om å leve godt med IC ›

Spis smart å ta kontroll over IC symptomer

Hvis du har blitt diagnostisert med interstitiell cystitt (IC) eller har blitt kjempet blære symptomer, kan det være vanskelig å vite hva du skal spise. Du kan føle lammet av motstridende råd om hvordan å administrere din diett. Eller kanskje du bare spise samme mat i frykt for at andre kan utløse smertefulle symptomer.

Hvis dette høres ut som deg, ta hjertet. Du kan bidra til å kontrollere sykdommen ved å ta kontroll over kostholdet ditt.

Et par enkle endringer kan hjelpe deg å unngå flare-ups, føler ditt beste, og forbedre din generelle helse ›

Invester i deg selv: hvordan å trene med interstitiell cystitt

Når du har interstitiell cystitt (IC) eller lider av smertefulle blæren symptomer, er det naturlig å fokusere på behandling og pleie av din sykdom. Men ikke glem at din generelle helse er viktig, også. Ett skritt som er avgjørende for å oppnå god helse? Trening.

Trening gir utallige fordeler, fra å senke blodtrykket og bidrar til å forhindre kreft til å redusere risikoen for diabetes. Det kan også hjelpe deg med å administrere IC symptomer og redusere stress. Hvis du har skvatt unna trening på grunn av smertefulle blæren symptomer, er du ikke alene. Men det er på tide å iverksette tiltak for å øke din generelle velvære. Nøkkelen er å nærme øvelse med dine unike behov i tankene.

Følgende tips vil hjelpe deg i gang ›