Ocomes

Diabetes symptomer og årsaker

Symptomer på diabetes?

Symptomene kan variere mellom individer og hvilken type diabetes. Vanlige symptomer er sterk tørste og økt urinering. Lær mer om symptomene på diabetes ›

Topp tegn og symptomer på diabetes

Kjenne de beste tegn og symptomer på diabetes hos voksne og barn kan være livreddende. Jo før du redusere høye blodsukkernivåer, jo bedre sjansene dine vil være for staving av diabetesrelaterte komplikasjoner og uførhet.

Les mer om de beste tegn og symptomer på diabetes ›

Hypoglykemi (lavt blodsukker)

Hypoglykemi er en sykdom karakterisert ved et glukose (blodsukker) nivå som er for lavt til å effektivt drivstoff kroppens blodceller. Glukose er den viktigste kilde til drivstoff for kroppen. Ifølge National Institute for Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), er det godt utvalg av blodsukkeret omtrent 70 til 120 mg / dL (milligram glukose per desiliter blod). Blodsukkernivåer under 70 mg / dL er for lavt, og anses usunn.

Hypoglykemi kan være en sykdom i seg selv, eller kan være en komplikasjon av diabetes eller en annen forstyrrelse. Det er oftest sett på som en komplikasjon av diabetes, som er noen ganger referert til som insulin reaksjon.

Lær mer om hypoglykemi ›

Emergency symptomer for personer som bruker insulin

Diabetes er en kronisk sykdom som oppstår når bukspyttkjertelen enten gir ingen insulin (type 1 diabetes) eller for lite eller ineffektiv insulin (type 2 diabetes). Type 2-diabetes er også kalt insulinresistens. Insulin er et stoff som er nødvendig for å regulere blodsukkernivået.

Folk kan behandle diabetes med insulin, kosthold, mosjon, og muligens andre medisiner. Under visse omstendigheter, men folk som tar insulin kan ha symptomer som krever umiddelbar handling, og i noen tilfeller, behandling på et sykehus akuttmottaket, ifølge den europeiske Diabetes Association (ADA).

Hvis du eller noen du er med, har diabetes, bruker insulin, og har følgende symptomer, søke akutt medisinsk hjelp.

Lær mer om de akutt symptomer for insulinbrukere ›