Ocomes

Diabetes behandling

Behandling av diabetes

På denne tiden, er det ingen kur for diabetes. Behandling av diabetes varierer avhengig av typen diabetes må. lære mer om behandling av diabetes ›

Oral medisiner

Personer med type 2 diabetes kan være nødvendig å ta en eller flere typer av diabetes piller for å senke blodsukkeret. Det finnes mange typer av diabetes piller og hver type har en bestemt handling.

Diabetiker piller som senker blodsukkeret inkluderer følgende typer:

Biguanides

Biguanider redusere mengden av sukker som produseres i leveren og også redusere mengden av insulin i kroppen.

Sulfonylurea

Sulfonylurea stimulerer produksjonen av insulin i bukspyttkjertelen og hjelper kroppen å bruke insulinet som produserer for tida.

Meglitinider

Meglitinider stimulere produksjonen av insulin i bukspyttkjertelen, men er kortere enn virkende sulfonylurea.

Lær mer om muntlige medisiner for diabetes ›

Er en insulinpumpe for deg?

Flere og flere mennesker med diabetes vurderer å bruke insulinpumper, håper de datastyrte enheter vil gjøre dem i stand til å nyte en mer fleksibel livsstil. Men mens pumpene kan være fordelaktig, de er ikke for alle.

"Pumpen generelt anses for mennesker som har kjempet for å få kontroll over sin diabetes, men har vært ute av stand til å gjøre det, for de som trenger tettere blodsukkerkontroll og for folk som bare ønsker bekvemmeligheten og fleksibiliteten en pumpe tilbud," sier Carole Mensing, RN, MA, en sertifisert diabetes pedagog ved University of Connecticut, Farmington.

Omtrent på størrelse med en pipetonen, er insulinpumper har på beltet eller bæres i en lomme. De gir en jevn, målt dose av insulin gjennom en fleksibel plastslange som kalles et kateter.

Lær om en insulinpumpe er riktig behandling for deg ›